کنگره

rahbari

jrh

gmu

دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني گناباد در نظر دارد به منظور تكميل كادر پژوهشگري مركز تحقيقات توسعه اجتماعی و ارتقای سلامت از بين افراد واجد شرايط و مرتبط با گروههاي پژوهشي مركز تحقيقات از طريق برگزاري مصاحبه اقدام به گزينش تعداد 4 نفر با مدرك كارشناسي ارشد نمايند. علاقه مندان مي توانند جهت اطلاع از جزئيات و ثبت نام حداکثر تا مورخ 15 بهمن ماه 1390 به وبگاه www.gmu.ac.ir  مراجعه و مدارک درخواستی را ارسال فرمایند.

گروههای پژوهشی مركز تحقيقات توسعه اجتماعی و ارتقای سلامت:
1- ارتقای سلامت كودكان و نوجوانان
2- ارتقای سلامت جوانان و ميانسالان
3- ارتقای سلامت سالمندان
4- توسعه و سلامت اجتماعي

شرايط عمومي:
- تدين به دين اسلام يا يكي از اديان رسمي كشور مصرح در قانون اسا سي
- تابعيت نظام جمهوري اسلامي ايران
- داشتن كارت پايان خدمت نظام وظيفه عمومی يا معافيت دايم از خدمت (ويژه برادران)
- عدم اعتياد به مواد مخدر و دخانيات
- عدم سابقه سوء پيشينه و محكوميت جزائي
- داشتن سلامت جسماني و رواني و توانايي انجام شغلي كه براي آن استخدام مي شوند.
- داوطلبان در زمان ثبت نام نبايد بيشتر از 40 سال سن داشته باشند .

مدارك مورد نياز:
-تكميل و ارسال فرم درخواست، CV و مستندهای مربوطه به نشانی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید و این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
آدرس پستی: خراسان رضوی- گناباد – حاشیه جاده آسیایی- دانشگاه علوم پزشکی – مرکز تحقیقات توسعه اجتماعی و ارتقای سلامت – صندوق پستی 397 – کد پستی  9691793718- تلفن و نمابر: 7229025(0533)

فرم درخواست استخدام دانشگاه علوم پزشکی گناباد