برگزاری جلسه آموزشی ویژه دست اندرکاران پخت و پز در هیئت های مذهبی

برگزاری جلسه آموزشی ویژه دست اندرکاران پخت و پز در هیئت های مذهبی
جلسه آموزشی ویژه مسئولین محترم هیئت‌ها و کلیه افرادی دخیل در امر پخت و پز اعم از آشپز، کمک آشپز، خادم و... در مورخه 98/6/12 در سالن اجتماعات سلامت معاونت بهداشت برگزار گردید.
در ابتدا آقای دکتر مرادی معاون بهداشت دانشگاه ضمن عرض خیر مقدم به حضار، مطالبی را پیرامون رعایت موازین بهداشتی در هیئت‌ها بیان نمود و در ادامه توسط گروه بهداشت محیط  موارد لازم شامل:
-    رعایت بهداشت فردی
-    چگونگی استفاده از ظروف
-    نگهداری مواد غذایی
-    مشخصات مواد غذایی مورد تایید وزارت بهداشت
-    ذبح بهداشتی دام
-    پذیرایی اصولی از عزاداران
-    دفع بهداشتی پسماندها
-    نحوه صحیح ضد عفونی سبزیجات
-    آموزش موارد ایمنی در هیئت و .... به طور کامل تشریح گردید.
تاریخ:
1398/06/17
تعداد بازدید:
8
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
 
آدرس پست الکترونیکی شما
   
شماره تلفن
توضیحات
 
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
 
Powered by DorsaPortal