برگزاری همایش تغذیه در روزه‌داری در شهرستان بجستان

برگزاری همایش تغذیه در روزه‌داری در شهرستان بجستان

همزمان با ماه مبارک رمضان، همایش تغذیه در روزه‌داری با حضور مدیران و کارشناسان شبکه بهداشت و درمان و سایر ادارات شهرستان بجستان برگزار شد.


به گزارش وب‌دا، در این کارگاه آموزشی یک روزه که در سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان شهرستان بجستان برگزار شد، دکتر سید امیر طباطبایی‌زاده، متخصص تغذیه و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی گناباد، مطالبی را درباره تغذیه در ماه مبارک رمضان عنوان کرد.
دکتر طباطبایی‌زاده با تشریح هرم غذایی و ضرورت رعایت تنوع و تعادل در رژیم غذایی، بر حفظ سه وعده غذایی افطار، شام و سحری تاکید کرد و افزود: مایعات، قندهای ساده مثل خرما، چای کمرنگ، فرنی یا شیر و سوپ‌های سبک بهترین مواد غذایی برای افطار است و برای وعده شام بهتر است از غذاهای پروتئین‌دار مثل گوشت‌ها استفاده شود.
وی اظهار داشت: برای وعده سحری، غذاهای حاوی کربوهیدرات پیچیده و غذاهایی با شاخص گلایسمیک پایین‌تر و غذاهایی پرفیبر مثل میوه، سبزی، غلات کامل و حبوبات مثل جوانه گندم، عدس، لوبیا و نان‌های سبوس‌دار، غذاهای مناسبی هستند.
مدیرگروه تغذیه و بیوشیمی دانشگاه تاکید کرد: در وعده افطار استفاده از شیرینی‌ها و غذاهای سنگین مثل آش رشته، شله و حلیم باعث سوء هاضمه می‌شود.
دکتر طباطبایی‌زاده تصریح کرد: مصرف غذاهای شور، سنگین، چرب و مملو از پروتئین مثل حلیم، کله پاچه، چای پررنگ، قهوه، کاکائو و غذاهای سیر و پیازدار، کباب، ماهی، کنسروها و غذاهای خشک و پرادویه و تند باعث عطش و تشنگی در طول روز می‌شود.
یادآور می‌شود؛ این کارگاه آموزشی به همت مرکز تحقیقات توسعه اجتماعی و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی گناباد و با همکاری شبکه بهداشت و درمان شهرستان بجستان برگزار شد.

تاریخ:
1398/02/25
تعداد بازدید:
12
منبع:
Powered by DorsaPortal