کارگاه جستجوی پیشرفته در پایگاه های داده

رئیس مرکز تحقیقات توسعه اجتماعی و ارتقای سلامت دانشگاه گفت: کارگاه جستجوی پیشرفته در پایگاه داده با مشارکت اعضای هیات علمی و پژوهشگران دانشگاه و با هدف افزایش توانمندی های اعضای هیات علمی و پژوهشگران دانشگاه جهت انجام مطالعات مرور نظام مند و متا آنالیز در محل سالن آموزش مجازی دانشگاه برگزار گردید.

مدرس این کارگاه دکتر مهدی ورمغانی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این کارگاه به صورت عملی و کاربردی نحوه جستجو در چهار پایگاه داده PubMed ، Scopus ، Web of Science وProQuest آموزش داد.

دکتر رضا اسماعیلی رئیس مرکز تحقیقات توسعه اجتماعی و ارتقای سلامت هدف از این کارگاه را افزایش تقویت مهارت ها و توانمندی های اعضای هیات علمی و پژوهشگران دانشگاه برای انجام مطالعات مرور نظام مند و متاآنالیز بر شمرد.

ایشان عنوان کرد که با گسترش پزشکی مبتنی بر شواهد (Evidence Based Medicine)، لزوم انجام مطالعات مروری نظام مند و متا آنالیز بیش از پیش اهمیت دارد.

1398/01/17