برگزاری کارگاه مجازی مدیکال ژورنالیزم

کارگاه مدیکال ژورنالیزم با حضور دکتر بهروز آستانه از دانشگاه مک مستر کانادا به صورت مجازی برگزار شد.

در این کارگاه آخرین مباحث ملی و بین المللی در زمینه ی ژورنالیزم پزشکی، Modern English for Academic Writing، انواع مقالات پزشکی،  اصول نگارش مقاله استاندارد و مسایل اخلاقی مرتبط با نشر در حوزه علوم پزشکی  ارایه گردید. آقای دکتر بهروز آستانه از دانشگاه مک مستر کانادا و عضو سابق کمیته بین المللی اخلاق در نشر (COPEICMJE و عضو انجمن ویراستاران مدیترانه شرقی به ارایه مطالب در این کارگاه پرداختند.

این کارگاه با حمایت معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه و به همت مرکز تحقیقات توسعه اجتماعی و ارتقای سلامت، در جهت توانمند سازی اعضای علمی و اجرایی مجلات علمی دانشگاه طی سه روز (5-3 اردیبهشت ماه 1399) و به مدت 30 ساعت به صورت مجازی برگزار گردید.

دکتر رضا اسماعیلی، رییس مرکز تحقیقات توسعه اجتماعی و ارتقای سلامت، ارتقای نمایه مجله Journal of Research and Health را از اهداف اصلی مرکز تحقیقات برشمرد و  حصول آن را مستلزم توانمندی سازی همکاران دفتر مجله و استاندارد شدن فرایند های ثبت، ویراستاری، داوری، پذیرش و چاپ مقالات متناسب با استاندارد های بین المللی دانست.

مدیرمسول، سردبیر، همکاران سردبیر، ویراستاران علمی، مدیر اجرایی و مدیر داخلی مجله Journal of Research and Health در این کارگاه شرکت داشتند و ضمن بهره گیری از مباحث ارایه شده، مهمترین موضوعات مرتبط با فرایند های اجرایی دفتر مجله نیز مورد بررسی قرار گرفت.
1399/02/15