همایش مجازی یافته های پژوهشی

همایش مجازی یافته های پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی گناباد مرتبط با کووید- 19

همزمان با هفته پژوهش همایش"یافته های پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی گناباد مرتبط با کووید-19" برگزار می گردد.

معاونت تحقیقات وفناوری دانشگاه علوم پزشکی گناباد با مشارکت مرکز تحقیقات توسعه اجتماعی و ارتقای سلامت، واحد توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان علامه بهلول گنابادی و مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت، همایش "یافته های پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی گناباد مرتبط با کووید-19" را در تاریخ 23 آذر 1399 را بصورت آنلاین برگزار می کند. در این همایش آخرین یافته های علمی، تجارب و راهکار های پیشگیری، درمان و کنترل کووید-19 ارایه می گردد.

دکتر رضا اسماعیلی، دبیر همایش هدف از برگزاری همایش را

·         ارایه آخرین یافته های تحقیقات علمی دانشگاه علوم پزشکی گناباد در حوزه پیشگیری، درمان و کنترل کووید-19

·         فراهم سازی بسترمناسب برای اشتراک و انتقال دانش وتجربیات متخصصین، محققان، مدیران و دست اندرکاران  پیشگیری، درمان و کنترل کووید-19

·         ارائه راهبردها و راهکارهای مناسب برای بهره گیری بهتر از منابع و ظرفیت های اجتماعی برای پیشگیری، درمان و کنترل کووید-19