خانم دکتر صادق مقدم: فصل دوم رادیو سالمند با نگاهی نو به کمک سیاست های سلامت می آید

فصل دوم رادیو سالمند با نگاهی نو به کمک سیاست های سلامت می آید

جلسه عوامل اجرایی رادیو سالمند جهت برنامه­ریزی، طراحی و اجراء فصل دوم این رادیو برگزار گردید.

جلسه عوامل اجرایی رادیو سالمند روز سه شنبه 6 دیماه 99  در محل اتاق اجلاس مرکز تحقیقات توسعه اجتماعی و ارتقای سلامت برگزار گردید. در ابتدای جلسه آقای دکتر اسماعیلی رئیس مرکز تحقیقات ضمن خوش آمدگویی از تلاشها و فعالیت های گروه اجرایی این رادیو و تاثیرگذاری و کسب موفقیت های اخذ شده سپاسگزاری نمودند و تاکید نمودند که مراکز تحقیقاتی دانشگاه همواره پشتیبان و حمایت گر تولیدات و محتواهای چند رسانه ای در راستای ارتقای سواد و آگاهی سلامت جامعه و همچنین رسالت مرکز تحقیقات در حوزه پاسخگویی اجتماعی و ترجمان دانش بوده و خواهد بود.

در ادامه جلسه که جمعی از عوامل اجرایی رادیو سالمند نیز حضور داشتند اعضا به بیان تجربیات، دغدغه ها و ظرفیت های علمی و هنری این گروه اشاره و همچنین اعلام آمادگی خود را جهت برنامه ریزی، طراحی و اجرای فصل دوم رادیو سالمند اعلام نمودند.

خانم دکتر صادق مقدم مدیر گروه پژوهشی ارتقای سلامت سالمندان مرکز تحقیقات و تهیه کننده رادیو سالمند ضمن تشکر از حمایت های مرکز تحقیقات و همچنین تلاشهای عوامل اجرایی و کسب موفقیت های دانشگاهی و ملی نمودند که به مهمترین آن کسب جایزه و تندیس جشنواره اتا (اشتراک گذاری تجربه‌های ارزشمند) اشاره کردند.

وی افزود: فصل اول  پروژه رادیو سالمند در گروه پژوهشی ارتقای سلامت سالمندان مرکز تحقیقات و دانشکده پرستاری و توسط  تعدادی از دانشجویان کارشناسی ارشد پرستاری سالمندی و کارشناسی پرستاری از اسفندماه 98 با هدف اطلاع رسانی علمی به زبان ساده برای قشر سالمند، طراحی و اجرا شد.

وی خاطر نشان کرد که فصل دوم رادیو سالمند با نگاه و رویکردی جدید گام موثری به کمک پیشبرد اهداف و  سیاست های حوزه سلامت رقم خواهد زد.

1399/10/09