برگزاری کارگاه مجازی SPSS ویژه دانشجویان کارشناسی و تحصیلات تکمیلی

کارگروه دانشجویی مرکز تحقیقات توسعه اجتماعی و ارتقای سلامت در نظر دارد به همکاری کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه کارگاه مجازی SPSS را ویژه دانشجویان کارشناسی و تحصیلات تکمیلی و پژوهشگران برگزار نماید.

این کارگاه با تدریس مهندس نسیم خواجویان، عضو هیئت علمی پژوهشی مرکز تحقیقات توسعه اجتماعی و ارتقای سلامت در دو جلسه طی روزهای دوشنبه مورخ 4 اسفندماه و سه شنبه 5 اسفندماه 99 از ساعت 10 الی 12 ظهر برگزار خواهد شد.

علاقمندان می بایست جهت شرکت در این کارگاه به لینک زیر مراجعه و گزینه مهمان را انتخاب نمایند

لینک ورود به  Adobe connect                                                        Vc.gmu.ac.ir/research

دانشجویان عزیز در هنگام مراجعه ذکر نام و نام خانوادگی، رشته تحصیلی، دانشگاه محل تحصیل الزامی است. برای تمامی شرکت کنندگان، گواهی شرکت در کارگاه صادر می شود.

1399/12/03