اولویت های پژوهشی تحقیقات کوید 19

همزمان با همه گیری جهانی کروناویروس جدید یا کووید19,  و ابتلای بیش از هزاران نفر به این بیماری نوپدید در کشور و ضرورت انجام پژوهشهای کاربردی و پاسخ های مبتنی بر شواهد به سؤالات متعدد جهت کنترل این بیماری و جلوگیری از اتلاف منابع و صرفه جویی در زمان و منابع، معاونت تحقیقات و  اقدام فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از طریق کمیته ساماندهی تحقیقات کووید19، اقدام به شناسایی و اولویت بندی سریع و منطقی نیازهای دانشی و عناوین پژوهشی پژوهشهای مرتبط با بیماری کوید19 کرده است. این طرح سعی دارد تا با شناسایی نیازهای دانشی و همچنین جمع آوری و طبقه بندی فعالیتهای پژوهشی در دست انجام، خلاءهای دانشی در زمینه این بیماری را شناسایی کرده و با اطلاع رسانی سریع اولویتها، منجر به هم افزایی ظرفیت های تحقیقاتی و همچنین افزایش بهره وری منابع مالی پژوهشی در سطوح استانی، ملی و بین المللی شود.

1399/12/25