بیست و دومین کنگره سالیانه ملی و هشتمین کنگره بین‌المللی پژوهشی دانشجویان علوم پزشکی با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان داد

بیست و دومین کنگره سالیانه ملی و هشتمین کنگره بین‌المللی دانشجویان علوم پزشکی با معرفی برگزیدگان دو بخش سخنرانی و پوستر در سالن همایش‌های کوثر دانشگاه علوم پزشکی گناباد به کار خود پایان داد.

در آیین اختتامیه این کنگره، پس از سخنرانی دکتر مهناز خانوی دبیر کمیته کشوری تحقیقات دانشجویی، دکتر پیام کبیری رئیس مرکز توسعه هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت، دکتر شهلا خسروان معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گناباد و ... ، برگزیدگان، معرفی و از آنان تجلیل شد.
تعداد 916 خلاصه مقاله به دبیرخانه این کنگره ارسال شده بود که پس از داوری آنها، تعداد 210 خلاصه مقاله پذیرفته شده در قالب هشت پنل سخنرانی و هفت پنل پوستر در محورهای کووید-19، علوم بالینی و داروسازی، علوم پایه، پرستاری و مامایی، بهداشت، SDH,Telehealth و اختراعات و نوآوری ارائه گردید.
از مجموع مقالات پذیرفته شده، تعداد هشت سخنرانی و هشت پوستر برتر به عنوان مقالات برتر انتخاب شدند که اسامی برگزیدگان به شرح زیر است:

اسامی نفرات برتر در بخش سخنرانی:

الهام امینی‌فر
کیمیا رشیدان
سیده ستاره آذرکار
راحیل مصلی نژاد
بهاره یوسفی
فاطمه ازغدی
حسام الدین آتشی
عرفان پورشهری

اسامی نفرات برتر در بخش پوستر:

محمدحسین رنجکش