کارگاه پژوهش در تعیین کننده های اجتماعی سلامت برگزار شد:

همزمان با برگزاری بیست و دومین کنگره سالیانه ملی و هشتمین کنگره بین المللی پژوهش دانشجویان علوم پزشکی کشور، کارگاه  "پژوهش در تعیین کننده های اجتماعی سلامت"  با حضور دانشجویان،کارکنان، اعضای هیئت علمی و پژوهشگران از سراسر کشور روز شنبه 6 شهریور ماه 1400 از سوی مرکز تحقیقات توسعه اجتماعی و ارتقای سلامت  دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار گردید.

در این وبینار دکتر اسماعیلی رئیس مرکز تحقیقات توسعه اجتماعی و ارتقای سلامت، و خانم دکتر تکتم پیکانی  عضو هیات علمی مرکز تحقیقات توسعه اجتماعی و ارتقای سلامت به ارایه شواهد و معرفی چارچوب های تحلیلی، منابع داده و نرم افزار هایی برای فعالیت پژوهشی در حوزه عدالت در سلامت و تعیین کننده های اجتماعی سلامت پرداختند.

برای دریافت فیلم و اسلاید های کارگاه به وبسایت سوی مرکز تحقیقات توسعه اجتماعی و ارتقای سلامت  دانشگاه علوم پزشکی گناباد مراجعه گردد.

1400/06/16